Rezultati in ciljni dosežki

      Projekt ima pet glavnih intelektualnih ciljnih dosežki:

      I1 – Ergonomsko poročilo za področje oblazinjenja in spalnih izdelkov: Trenutne potrebe po spretnosti in usposabljanju, pri čemer bodo primerjane akademske ponudbe na področju ergonomije pohištvenega sektorja s potrebami podjetji. Aktivnosti v povezavi s tem ciljnim dosežkom bo vodil OIGPM.

      I2 – Programi usposabljanja in učni načrt: Aktivnosti v povezavi s tem ciljnim dosežkom bodo opredelitev programov usposabljanja in učnih vsebin. Te aktivnosti bo vodil APMR.

      I3 – Virtualno orodje, s pomočjo katerega bo podana vsebina, razvita v I2 glede na specifikacije in potrebe, predlagane na seji M2. V povezavi s tem ciljnim dosežkom bo aktivnosti vodil CETEM.

      I4 – Gradiva za module: Vse učni materiali in potrebna vsebina za učinkovito poučevanje bo razvita z aktivnostmi, povezanimi s tem ciljnim dosežkom. Vodje teh aktivnosti bodo UP, CETEM in UTBV.

      I5: Elektronska učna platforma: aktivnosti, vezane na ta ciljni dosežek, bodo skušale prilagoditi spletne platforme partnerjem, z ozirom na Chamilo (programska oprema za e-učenje), virtualno orodje in učno vsebino. APMR bo vodil aktivnosti povezane s tem ciljnim dosežkom.